Monito, Karen

Klar til at hjælpe jer

Vi står klar hver dag til at hjælpe jer, med at finde de helt rigtige produkter

Butikken i Svendborg

Gerritsgade 38 i hjertet af Svendborg ligger den fysiske version af Monito. Her har jeg forsøgt at skabe et univers af underholdende og lærerigt legetøj og lækkert børnetøj fra de bedste danske mærker.

Både når det glæder legetøj og børnetøj er vores vigtigste parametre når vi udvælger vores varer kvalitet og bæredygtighed. Derfor handler vi også kun med leverandører som går ligeså meget op i kvalitet og bæredygtighed som os. Mange af vores leverandører af børnetøj er GOTS certificerede og B Corp virksomheder. Meget af tøjet er således lavet af genbrugsmaterialer og der overproduceres ikke, så cirkulær økonomi og bæredygtighed er ikke blot flotte ord hos vores leverandører.

Det betyder også at vi sjældent kan genbestille børnetøjet og heller ikke får ret mange styk af hver størrelse hjem. Derfor er der ofte også rift om nyhederne når de kommer hjem.

Varer købt i webshoppen kan altid byttes i butikken og omvendt, begge steder er der 30 dages returret. Nedsatte varer ombyttes dog kun 14 dage med bon og varer nedsat med 50% eller mere byttes ikke.

Besøg os i Svendborg

Gerritsgade 38
5700 Svendborg

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Få rutevejledninger
Klik & Hent

Hos Monito kan du nemt og bekvemt handle direkte fra sofaen og afhente gratis i butikken i Svendborg. Vælg blot afhentning i butik når du bestiller, så sparer du fragten.

Ordren ekspederes hurtigst muligt og du får naturligvis besked lige så snart den er pakket og klar til afhentning.