Handelsbetingelser

Leveringstid 1-3 dage

Vi sender varer alle hverdage, derfor får du som regel dine varer dagen efter du har bestilt dem. Enkelte varer sendes direkte fra leverandøren, og den aktuelle leveringstid vil stå i teksten om varen. I ferietid, juletid og under udsalg, kan der forekomme lidt længere leveringstid. Hvis en vare mod forventning ikke er på lager alligevel, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvis du skal bruge varen til en bestemt dag, så skriv det venligst i bemærkninger.

Fragt fra 39 kr. med Post Danmark

Vi sender alle pakker ud med Post Danmark, som udgangspunkt uden omdeling/valgfrit afhentningssted til 39 kr., med mindre du vælger omdeling eller levering til firmaadresse. Du har mulighed for at vælge det afhentningssted der passer dig bedst i forhold til dit hjem, arbejde eller lign.. Husk der er gratis fragt ved køb over 599 kr. for pakker leveret uden omdeling til et afhentningssted i Danmark.

Orders sent to addresses outside Denmark will be charged 200 danish kroner, and will be adjusted according to the weight and volume of the package. You will only pay the actual cost, and we adjust the price manually. You are always welcome to make an inquiery before ordering.

Sikker Betaling

Alle priser er angivet i DKK og inklusive 25% moms.

Hos Monito kan du betale med både Dankort og de mest almindelige kreditkort. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Monito.  

Gebyr for betaling med danske og udenlandske betalingskort betaler Monito - jeg bryder mig heller ikke selv om ekstra gebyrer. 

Når du betaler med kort hos Monito foregår det via en krypteret forbindelse der er godkendt af PBS. Det er kun PBS, der har adgang til data vedrørende betalingen. Hverken Monito eller andre kan se de oplysninger, der udveksles. Det er således helt sikkert at benytte betalingskort hos Monito.

30 dages Returret

Hos Monito har du 30 dages fuld returret, fra den dag du modtager varen. Varen skal returneres ubrugt, i original emballage, og i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Emballagen skal være ubeskadiget, således vi kan sælge varen igen til fuld pris. Demovarer og varer nedsat med 50% byttes kun i 14 dage!

Ved fortrydelse/returnering betaler du selv returporto. Fortryder du hele dit køb tilbagebetales den oprindelige fragt, fortryder du kun dele af dit køb tilbagebetales den oprindelige fragt ikke.

OBS! Vi modtager kun returpakker sendt til butikkens adresse, ikke med DAO eller afhentning på posthus etc. Vi anbefaler du bruger vores returportal her.

 

Manglende afhentning af pakke eller nægtelse af modtagelse, gælder ikke som fortrydelse med mindre vi har aftalt det på forhånd. Hvis din pakke sendes retur til os pga. manglende afhentning eller forkerte/mangelfulde adresse oplysninger, skal du selv betale portoen for at vi sender den igen. Ønsker du ikke at pakken fremsendes igen, refunderer vi ordren minus vores omkostninger for returpakken.

Har du fået en gave som er købt i den fysiske butik og ikke bor i nærheden, kan du bytte den over webshoppen:

Hvis du vil bytte varen til noget andet af tilsvarende eller højere værdi, kan du bare lave en ordre på webshoppen på det du ønsker og skrive i kommentar at du har en vare som skal retur. Så sender vi en returlabel med og betaler dermed returfragten. Når vi får din vare retur refunderer vi det på din nye ordre.
Hvis du vil have en tilgodeseddel til butikken eller webshoppen, skal du bare sende varerne til os, og så laver vi en kode du kan bruge, når det passer dig. Vil du have pengene retur, skal du sende varerne og kvittering (eller kopi/billede af kvittering) og det kontonummer beløbet skal returneres til.
Hvis du vil, kan du benytte vores returportal her

Reklamationsret

Ifølge købeloven har du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du, ved fejl og mangler, enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning at disse fejl og mangler ikke er opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Personoplysninger

Når du handler hos Monito beder vi dig oplyse dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, for at kunne levere dine varer. Kun medarbejdere hos Monito, har adgang til de registrerede oplysninger, og oplysningerne videregives aldrig til tredjemand.
Vores Shop system anvender såkaldte cookies så vi kan blive klogere på hvordan de besøgende bruger vores side og gøre den bedre.

Læs mere detaljeret information om cookies og personoplysninger her.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@monito.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/odr.